Ervaringen - mannenwerk.org (2024)

Lees hieronder de ervaringen van onze deelnemers

Dieper dan dit ben ik nooit eerder gegaan, dit is niet zomaar iets. Als je als man wilt weten waar je staat en wat er mogelijk is, ga hier naartoe. Haarscherpe coaching, goed uitgewerkt thema, grandioos eten en mooie locatie. De mannen die hierachter zitten weten wat ze doen, ik zou dit iedere man willen aanraden.
– Willem Jan Bouman –

KoningsWerk is een inspirerende en intense reis die er voor mij voor gezorgd heeft dat ik stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling heb kunnen zetten die echt beklijven. Ik voel mij sterker en lichter dan ooit. Met dank aan de fantastische begeleiding van Edwin, Guido en Niels. Gun dit ook aan jezelf!
– Noud Paes–

Een workshop unlike any other. Genadeloos recht voor z’n raap en toch vol met liefde. Als je bereid bent jezelf te laten zien ga je hier ongetwijfeld vinden wat je zoekt.
– Leon Wennekes –

De Krijger training heb ik als fenomenaal ervaren. We werden mee op een mythologische reis genomen. Van begin tot het eind zit je in een proces naar waarachtig Krijgerschap. Te gaaf om in een paar zinnen goed te kunnen beschrijven. Dank aan Guido, Edwin en Nils.
– Ronald Hochstenbach –

MannenWerk heeft bij mij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Met twee workshops achter de rug voel ik mij zoveel rijker en vrijer. Heel gaaf om te zien hoe je in een paar dagen met een paar onbekenden tot zoveel diepgang kunt komen. Je wordt gecoacht met respect, humor en liefde. Het weekend is een combinatie van verhalen, muziek, gesprekken, theater, spel, confrontatie, slap geouweho*r, persoonlijke groei en nog veel meer. Zonder gelul, dit is echt een van de grootste cadeaus die je jezelf als man kunt geven.
– Martijn de Groot –

LichtWerk is de hoogmis, waarna je pelgrimage van het Licht begint. Er is geen weg terug. Dat voel je. Wanneer je eenmaal de verbinding met het Licht maakt, dan is dit de start van je nieuwe leven. There is no way back …
– Peter-Paul van den Berg –

Heb jij ook wel eens het idee dat de tijd je ontglipt? Dat je weinig grip hebt op je leven en er meer uit te halen is? Dat je veel rollen hebt/speelt maar je niet de regisseur bent? Mannenwerk helpt je jezelf in je kracht te zetten, intenser in het nu te leven en vooral je verantwoordelijkheid als man te pakken. Niemand anders gaat het voor je doen…
– Andrévan Nieuwpoort –

LichtWerk: een reis die begint in het centrum van Moeder Aarde, vervolgens door jouzelf heengaat en jou meesleurt naar het universum, naar het Licht, waarna je weer terugkeert naar de Aarde om daar jouw lichtende betekenis gestalte te kunnen geven.
– Betto van der Deijl –

Het KrijgersWerk was met voorsprong de meest intensieve en leerzame ervaring die ik ooit gehad heb. Ik kon 100% vertrouwen op de kennis en kunde van de coaches, waardoor mijn leervraag steeds helderder werd. Hoewel dit weekend voor mij nog maar de start is van een langer ontwikkelproces, kreeg ik van mijn omgeving direct al teruggekoppeld dat ze een duidelijk verschil merkten met de persoon die ik was vóór het weekend. Dat voel ik zelf ook zo, zowel privéals zakelijk.
– Dirk Jansen –

KrijgersWerk is voor mij ontmaskerend, kwetsbaar, verlichtend, openend,moeilijk, zwaar, krachtig en ook heel gezellig geweest! Een reis naarmijn eigen ik, zonder oordeel van anderen of van mijzelf. Echt eenspringplank voor mijn ontwikkeling!!
– Saviem Jansen –

De workshops hebben mij laten zien hoe ik thuis kon komen bij mezelf, maar belangrijker nog hoe ik daar kan blijven, in mijn kracht de wereld tegemoet kan treden, content, blij en liefdevol. Hoewel alles hetzelfde is, is werkelijk alles anders! Gun jezelf dat ook!
– Sander Verwer –

Het heeft jaren geduurd voordat ik besloot om deel te nemen aan een Mannenwerk workshop. Nu ik KrijgersWerk heb mogen meemaken, weet ik het zeker: no way back. In een snelkookpan van rituelen, gekdoenerij, emoties, mannenhumor en mooie gesprekken, kwam ik weer bij mezelf thuis, en ervoer ik de geweldige verbinding die je met andere mannen kunt maken. Zonder oordeel, geheel gelijkwaardig en over het leven. Na afloop voelde ik me echt rijk.
– Parcival Willems –

Ik heb wat Werk gedaan bij de mooie mannen van Mannenwerk. Prachtige reizen die mij verder hebben gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling. LichtWerk is de Kroon van Licht en Liefde op mijn innerlijke wijsheid. Een oogverblindende en magische reis. Amen.
– Geert Braaksma –

De workshops van Mannenwerk blinken uit in authenticiteit, kracht en scherpte. Welk pad buiten je comfortzone wil/kun/moet je bewandelen? Persoonlijk Leiderschap. Deze heren helpen jou, en alle mededeelnemers, in een korte tijd (wat als een maand voelt), om een bron van kracht, inspiratie, wijsheid, mededogen en liefde te raken, te voelen, te worden. Een must-do voor iedere man die durft te groeien.
– Charlie Burm –

Deze mannen nemen je tijdens hun workshops mee naar een magische wereld waarin overgave en volledige aanwezigheid vanzelf gaatwaardoor je spelenderwijstot inzichten komt die een helende werking hebben op je eigen man-zijn! Daarnaast zijn humor, voeten op de aarde en zorgvuldigheid de basisingredienten van hun werkwijze.
– Rens Hemelsoet –

Ik kan LichtWerk aan iedereen aanbevelen die open staat voor spiritualiteit. De manier waarop deze aan het hart gevoed wordt gebeurt op typische Mannenwerk-manier met rituelen zodat het land in de ziel als meer dan een “mooie workshop”.
– Frank Bosch van Drakestein –

Na alle 4 de workshops te hebben gedaan kan ik niet anders zeggen dan dat ik er heel veel aan heb gehad. In de laatste workshop die ik deed, ‘MeesterWerk’, viel voor mij alles op zijn plaats. Ik ben door MannenWerk een ander mens geworden, ben mijzelf bewust geworden van mijn meesterschap en ben nu meer dan ooit in staat om in verbinding te komen met mijzelf en de wereld om mij heen!
– Jaap Verwer –

Op de geboorte van mijn zusje na is dit weekend de meest bijzondere ervaring uit m’n leven. Stel je open, pak je ballen vast en meld je aan. Wat. Een. Weekend.
– Job Achterkamp–

Ik kan in een paar zinnen niet uitleggen wat de MannenWerk workshops voor mij betekenen. Ik heb mijzelf weer ontdekt. Ik sta anders in het leven. In de workshops heb ik allerlei emoties in mijn lijf en hoofd ervaren: euforie, verdriet, plezier, angst, lol, frustraties en begrip. Ik heb gelachen, ik heb gehuild. Andre, Guido en Edwin lossen hierbij niets voor je op, maar helpen je om je eigen weg te vinden. De steun van de mannen om je heen is ongekend. MannenWerk zorgt ervoor dat ik steeds meer toon wie ik wil zijn. MannenWerk is goed voor mij!
– Ronald van der Geest –

Een weekend bij de workshop van MannenWerk is uit je comfortzone worden gehaald en door de zorgvuldige begeleiding een weg in te slaan die je in een gebied brengt die, in het dagelijks leven, veel te weinig aandacht krijgt. Na de training zul je deze ervaring voor altijd met je meedragen en willen uitbouwen naar iets wat een gewoonte wil worden in plaats van een eenmalige ervaring.
– Dirk Hartevelt –

De workshop KrijgersWerk. Absoluut één van de mooiste,leukste, bijzonderste, intenste weekenden die ik ooit heb beleefd. Eenabsolute aanrader voor mannen die zichzelf willen ontwikkelen!
– Remco Elzenaar –

KrijgersWerk heeft mij écht geholpen om over barrières heen te stappen die ik lang onbewust meegesleept heb. Het was heel mooi om de energie en de helende werking van de groep te ervaren. Ik gun het alle mannen om bewuster en liefdevoller te leven. Geef jezelf dat geschenk!
– Noud Paes –

Voor wie zoals ik klem zit: MannenWerk brengt je in beweging. Zo’n weekend werkt als een mokerslag, waarna je van voren even niet meer weet wat van achter is. Als uiteindelijk het stof neerdwarrelt en je terugkeert in je oude ongewenste levenspatronen, heb je in ieder geval één zekerheid: het kan ook anders. En dat is waar Edwin, Guido en André én je groepsgenoten je voortdurend aan blijven herinneren. Een onuitwisbare ervaring.
–Gijs Havik –

Liefde, eenheid, respect, warmte, verdriet, bloed, zweet en tranen, beschermend, moedig, weergaloos, vertrouwd, strijd, verwerking, genade en zoals de Fransen zeggen,…Liberté, egalité, fraternité. Een kado voor jezelf, je geliefden en de mensheid!
– Robin van Gils –

Ik heb een super weekend gehad. Ongelofelijk diverse groep in zowel leeftijd als socialeachtergronden. En bijzonder om mee te maken dat je uit alle verhalen en ervaringen vande ander mannen een les of herkenning kan halen.Het heeft mij laten inzien waar ik sta in mijn koninkrijk en wat voor koning ik wil zijn.
– Guy Peskens –

Het is nu enkele maanden later na de workshop VrouwenWerk. Ik ervaar nog dagelijks de impact van wat er is losgemaakt tijdens deze bijzondere dagen. Ik heb een prachtige stap kunnen zetten en merk dat ik deze heb kunnen integreren in mijn dagelijkse leven. Zowel privé als op het werk brengt mij dit veel. De combinatie van oefeningen, rituelen, professionaliteit maar ook luchtigheid en humor op het juiste moment maakt dat het mij veel gebracht heeft in mijn persoonlijke ontwikkeling. Edwin, Guido en Andréhebben ieder een geheel eigen manier van werken en juist die combinatie maakt dat er met respect en warmte gewerkt wordt met de meest persoonlijke thema’s. Dank.
– Christiaan Pothoven –

Ik was al langer op zoek naar antwoorden op vragen als Wie ben ik?, Wat drijft mij? en Hoe komt het toch dat er bij mij niet uitkomt wat er in zit? Daar dacht ik veel over na, maar ik kwam er niet echt uit. In het weekend VrouwenWerk vond ik veel van de antwoorden die ik zocht. Niet door erover te prakkiseren zoals voorheen. Nee, ik vond ze door te voelen. Het was geweldig om met een groep mannen in een sfeer van verbondenheid op zoek te gaan naar mijn antwoorden (alleen dat was al een openbaring). En om anderen ook bij hun zoektocht te helpen. Een onvergetelijke ervaring die ik elke man gun!
– Bart van Schijndel –

Nadat ik elke therapeut, spirituele workshop en spiritueel boek gezien, gedaan of gelezen had, dacht ik dat ik het allemaal wel wist. De diepgang van deze workshop heeft mij totaal verrast en mij direct, in één lijn naar mijn heilige graal gebracht. Naar datgene dat ik al veertig jaar diep in mij verborgen had en waarvan ik het bestaan vergeten was. Zielsveel dankbaarheid voor mijn groep mannen!
– Peter Paul van den Berg –

LichtWerk is een krachtige en zeer waardevolle verrijking na de andere workshops. De puurheid, verstilling en de verhaallijn met haar rituelen hebben mij echt weer een stap verder geholpen.
– Noud Paes –

MeesterWerk is de bekroning na alle andere workshops. Althans, dat dacht ik. Het is echter meer een begin. Een begin waarmee ik verder moet in mijn leven, er geen weg terug en er zijn geen escapes meer. MeesterWerk heeft mij doen ervaren en voelen dat ik zelf bepaal wie ik ben en dat ik dit op elk moment kan bepalen. Nu ik het opschrijf lijkt het zo simpel, en dat is het ook. Althans, in woorden. En toch heeft MannenWerk mij gebracht waar ik nu ben: volledig mijzelf, met alles wat ik heb en niet (meer) heb, niet meer nodig heb, er is geen oordeel en voel dat ik ertoe doe. Te beginnen bij mijzelf en me van daaruit te verbinden met mijn dierbaren. Het mooi is dat dit er steeds meer worden. Dank mannen. Dank gidsen.
– David Polders –

In alle MannenWerk workshops die ik heb gevolgd heb ik een magie ervaren die moeilijk is uit te leggen. Je duikt er als het ware in een ruimte zonder tijd, in een plek waar het veilig is om je diepste pijn te kunnen voelen, waar je je mannelijke kracht kunt ervaren, en je je hart kunt openen voor jezelf en je andere broeders. Voor de bezielde leiding is niets te raar, taboe of schokkend. Tijdens het veelzijdige en spannende programma halen zij alles uit de kast om je te helpen uit je comfort zoneén dieper in jezelf te komen. MannenWerk is een soort emotionele en spirituele ‘wasmachine’, een rollercoaster die je door elkaar schudt en aan het eind van de rit een vrijere man van je maakt. Geen seconde twijfelen… DOEN!!!
– Rupert Hutzinger –

MannenWerk was voor mij een magische ervaring. Door de drie-eenheid Edwin, Andre en Guido hielpen ze mij om mezelf écht af te pellen en tot de diepere lagen van mijn persoonlijkheid te komen. De reis die ik met hen en de andere mannen heb mogen maken was bijzonder confronterend, intens, puur en bijzonder liefdevol. Door de verbondenheid die ik heb gevoeld met de andere mannen, durfde ik mij volledig te geven en hen te vertrouwen zodat ik me echt heb kunnen openstellen voor hun steun en kracht. Hierdoor zijn er bij een aantal deuren open gegaan die lang zijn dicht beleven. Door de opzet van MannenWerk worden alle registers opengetrokken zodat de verkregen inzichten en ervaringen heel lang bij me zullen blijven, dit in tegenstelling tot andere persoonlijk ontwikkelingstrajecten die ik heb doorlopen. Ik ben blij dat ik mezelf dit kado heb gegeven.
– Bernard de Veer –

In het weekend VrouwenWerk ben ik geconfronteerd met mijn dieper liggende gevoelens en existentiële eenzaamheid. Ook heb ik het kleine jongetje in mij weer mogen ontmoeten en een plek kunnen geven in mijn huidige leven. Ik voel me krachtig en sterk en weet nu beter waar ik voor sta. De workshop is een ware ontdekkingstocht waarin je door de trainers echt uit je comfort zone wordt gehaald. Met als resultaat dat ik het gevoel heb mezelf weer een stuk beter te hebben leren kennen. Edwin, Guido, Andréen alle mannen: dank daarvoor.
– Wasilie Janssen –

Als jonge en beginnende Mannenwerker maak ik een diepe buiging voor het grootse en belangrijke werk dat Edwin, Guido en André doen. Tijdens KrijgersWerk heb ik door middel van de Reis van de Held, rituelen, spiegels en spel op prachtige wijze mogen ervaren hoe het is om als man geïnstalleerd te worden. Iets wat we in de moderne tijd niet meer meemaken, waardoor mannen eigenlijk allemaal jongens blijven. Is dat wat je wil?
– Rob van Drunen –

Met MeesterWerk is de cirkel rond. Opnieuw namen de mannen ons mee op een unieke reis, vertrouwd en toch vol verassingen. Weer een unieke ervaring door de mooie groep en de toewijding en betrokkenheid van Andre, Edwin en Guido. Dank mannen!
– Ewout Visser –

Mijn hele leven al op zoek naar iets, van verdieping, bezieling. 1 weekend met 12 andere mannen met dezelfde intentie op pad geweest en het gewoon bij mezelf vinden en in andere herkennen voelt al thuis komen! Met andere mannen in een ruimte van openheid en bereidheid door oude angsten en weerstanden heen prikken was een bijzonder helende ervaring! Ik heb me dan ook direct aangemeld voor de volgende! Echt een aanrader!
– Sander Verwer –

NaKoningsWerkwasMeesterWerkweer een schot in de roos! Een sublieme opbouw met prachtige verhalen en rituelen die mij diep hebben geraakt. bedankt voor deze bijzondere reis die ik met jullie heb mogen maken.
– Herbert Henkels –

MannenWerk heeft me geleerd, met behulp van eeuwenoude tradities en rituelen, gecombineerd met hedendaagse kennis, te voelen, mijn gevoelens te uiten en contact te maken met andere mannen. Het heeft me geleerd met beide benen op de grond te staan, mijn angsten aan te gaan en bovenal te ervaren welke potentie er in mij schuil gaat. Vanuit de grond van mijn hart dank ik MannenWerk (de drie-eenheid Guido, Andre en Edwin, alsmede ook alle andere moedige mannen) voor het vertrouwen, de liefde en de begeleiding die ik heb gekregen. Ik wil elke man uitdagen om deel te nemen aan MannenWerk. Kies eens echt voor jezelf en ervaar welke potentie erin jou schuil gaat. Mijn reis gaat door. Reis je mee?
– Sven Schermer –

MannenWerk pelt af. Zodat ik beter kan zien wat mijn kern is. En dat is onder andere ‘man zijn’. Dat afpellen is soms ingewikkeld, soms pijnlijk, dan weer verlichtend en een dankbaar karwei. MannenWerk laat het schuren en door die wrijving ontstaat er weer glans. Glans waarmee ik weer kan staan voor wie ik ben. Omdat ik nu weet wie ik ben. Met alles wat daar is. Twee woorden? Uitdagend en balans.
– Gerard Dorrepaal –

MeesterWerk werd een bijzondere reis die grote indruk op me heeft gemaakt. De opbouw van deze workshop is meesterlijk en nog voortdurend denk ik aan de ceremonies, de rituelen en de verbondenheid tussen de mannen.
– Erik van der Linden –

Ken je ook het gevoel dat je vindt dat er meer in je zit dan er uitkomt, dat je ook zou willen dat er meer uitkomt dan er uitkomt? Dat je eigenlijk niet weet waar die rem van je vandaan komt, of eigenlijk misschien ook wel. Wil je die rem eraf en sterk in je eigen Koningschap kunnen staan? Sluit je dan een keer bij KoningsWerk aan.
– Betto van der Deijl –

De drie coaches van MannenWerk werken naadloos samen in de begeleiding van de groep. De energie en het enthousiasme die zij daarbij uitstralen is geweldig en stimulerend. Zij weten elke man met een enkele zacht-gesproken vraag of opmerking en een streling van een enkele vinger recht in het hart te raken.
– Marcel Klaver –

KoningsWerk is een avontuur waar je aan het roer staat bij een reis dooren naar je eigen identiteit. André, Guido en Edwin vullen elkaar naadloosaan. Gedrieën zorgen zij met al hun ervaring nu al jaren dat mannen eenrijker en waarachtiger leven leiden. Aho!
–Job Achterkamp –

In gelijkwaardigheid, liefdevol eigen thema’s ontdekken en onderzoeken. Daarna je eigen kracht laten ontwaken. Iedere man gun ik deze ervaring!
– Francis Seijsener –

Alle vier de workshops dragen in mijn ervaring op hun eigen wijze bij aan het worden van een bewuste man. Hoewel andere workshops voor mij veel confronterender waren dan MeesterWerk voelt MeesterWerk toch wel als ‘icing on the cake’.
– Daan van Santen –

Na dit krijgerweekend een nieuwe bezieling in mezelf gevonden. Thuiskomen bij mezelf. Het fijne van MannenWerk is dat er een omgeving gecreëerd word waarin dat mogelijk gemaakt word, waarin daartoe word uitgenodigd en waar dat plaats vind!
– Sander Verwer –

In drie dagen KrijgersWerk bereik je echte diepgang met een groep mannen die je niet kent. Na afloop ga je uit elkaar als vrienden. Het is respectvol en hard, je wordt niet gespaard en spaart ook anderen niet. Door het programma met voldoende momenten voor je eigen reflectie beklijft het ook echt. Dat komt door het samenspel van de groep, locatie, het programma, maar vooral de begeleiders! Kortom een mooi programma dat ik eigenlijk iedere man wil aanraden.
– Hielko van der Molen –

Elke workshop is een fantastische reis! Een piekervaring waarin je jezelf echt beter leert kennen, maar dan ook echt. Ik heb bij mannenwerk teruggevonden waarvan ik niet eens wist dat ik het kwijt was. Met humor, respect, eerlijkheid, verbondenheid en liefde. Diepe buiging en oneindig veel dank voor het Mannenwerk.
– Martijn de Groot –

De KrijgersWerk workshop was een heel bijzondere ervaring. Het heeftmij echt bewust gemaakt van waar ik sta en waaraan ik kan werken. Mijn bestemming in de wereld is duidelijk geworden. Het voelt als een geboorte en ik zie heel veel ruimte voor mij. Leven in het hier en nu, kijken met de buik, voelen, lief zijn voor mijzelf en liefdevol naar anderen, ademen en interacteren met de omgeving, het geeft mij enorm veel energie. KrijgersWerk is een workshop waaraan heel veel meer mannen zouden kunnen deelnemen. Het brengt inzichten en gevoelens naar boven waar velen heel veel profijt van kunnen hebben. Bovendien brengt het de ziel in mensen terug. En als ik dat plaats in de zakelijke wereld waaruit ik voort kom, is dat ontzettend belangrijk. Organisaties hebben mensen nodig die de verbinding kunnen en willen maken, met zichzelf, met elkaar en met de omgeving. Mannen die dit willen wil ik van harte uitnodigen deel te nemen aan KrijgersWerk.
– Bart de Ruigh –

De naakte waarheid kwam in me boven. Wat een waanzinnig mooie reis. Voor het eerst mezelf ECHT gevoeld en mijn hart aangeraakt. Met de wetenschap dat alles zo dichtbij en ook zo ver weg kan zijn maakt het zo breekbaar en ook mooi. Met scherpte, humor, mannelijkheid, verhalen en ontbering. Mannen, op naar MeesterWerk!
– Nils Tukker –

Voor mij is de basis gelegd na 4 workshops met MannenWerk om te vertrouwen op mijn eigen kracht en wijsheden. Tijdens MeesterWerk heb ik mogen ervaren hoe het is om volledig op mijzelf terug te kunnen vallen. Door mijn emoties te herkennen, deze te voelen en om vervolgens mijzelf de aandacht te geven die bij de emotie past: troost, complimenten, etc. Dit proces beheersen brengt mij rust en vertrouwen naar de toekomst. De uber-meesters Guido, Edwin en Andre creëren een omgeving voor je waarin volop geleerd kan worden. Door dit aan te vullen met prachtige mannen ontstaat er een prachtige leerschool en een leuke speeltuin.
– Jonathan Guyt –

Bij VrouwenWerk maakte ik mee hoe een perfect op elkaar ingespeeld team van trainers het mooiste uit mannen haalt! Soms erg confronterend, waarbij diepe emoties werden blootgelegd; soms keihard lachen. Het was warm, open en eerlijk om op deze manier meer over mijzelf en anderen te ontdekken!
– Bart van Kampen –

KoningsWerk werd een prachtige ervaring. Na KrijgersWerk en VrouwenWerk mijn derde workshop bij MannenWerk. De begeleiding door de coaches is uitstekend: heel knap hoe ze elke keer opnieuw op situaties anticiperen. Je leert je te pletter! En heel bijzonder hoe je zo’n warme band met alle mannen opbouwt. Wat mij betreft verplichte kost voor elke man!
– Otto Kempkes –

MeesterWerk heeft mij wederom van mijn sokken geblazen. Andre, Edwin en Guido krijgen het weer voor elkaar, door hun unieke werkwijze, om mij met mezelf te confronteren. Ze hebben mij gestimuleerd om mijn angsten aan te gaan en daar niet van weg te lopen, hoe moeilijk dat ook is, en tegelijkertijd zorgzaam en zacht voor mezelf te zijn. Deze workshop gaat verder dan ik gewend was, ze laten je tot in je haarvaten voelen wat de kracht is van het maken van verbinding naar jezelf en de ander. Dat een man zowel krachtig en kwetsbaar als zorgzaam en zacht mag zijn. Hoe het is om jezelf met je haren uit je eigen moeras te trekken.
– Bernard de Veer –

KrijgersWerk is een kennismaking met jezelf tot in je verste en mooiste dieptes. Een reis naar je eigen bron in een omgeving die je volledigheid accepteert en stimuleert. Nog nooit ben ik zo natuurlijk en zo sterk met mijzelf en anderen in contact geweest als bij de workshop KrijgersWerk. In drie dagen wordt een waar broederschap gesmeed. Een absolute verrijking van mijn leven en een ervaring welke ik nooit meer kan verliezen.
– Richard Baptist –

VrouwenWerk was voor mij echt een heel intens en waardevol weekend! Edwin, Guido en Andre namens ons mee op een mythische reis die vanaf ontvangst tot het einde boeide. Dit te doen met andere mannen vond ik geweldig mooi. Hoe je snel van totaal onbekenden naar broederschap groeit. Ook wisten de trainers op een speels maar direct manier pijn/groeipunten bij mij aan te stippen die mij onbewust al jaren remden. De verandering die dat teweeg brengt is direct merkbaar. De locatie, de Hof van Axen, is ook heel mooi gelegen, midden in het bos en aan een meer met een grote tuin en een perfecte verzorging door Indiaan Jan en de dansende kok Stefan. Kortom, voor mij zeker niet de laatste workshop!
– Rob de Reus –

Na KrijgersWerk en VrouwenWerk was KoningsWerk weer een schot in de roos. Door doeltreffende en interactieve sessies met de begeleiders, maar vooral ook de andere mannen, heeft KoningsWerk het beeld wat ik over de relatie met mijn vader had bijgesteld. Waar emoties voor de workhsop als een wervelstorm door mijn hoofd en lichaam gingen werkte de workshop verhelderend. Een prachtige stap om de relatie met mijn vader anders in te richten.
– Jonathan Guyt –

Wat een geweldige ervaring was en blijft het VrouwenWerk voor mij. De graal en mijn zwaard hebben een prominente plek ingenomen in mijn man zijn. De groep Mannen dampt, zweet, inspireert, geeft niet op, heelt en geeft een energie die ik wil blijven ervaren, juist in mijn eigen omgeving. Jullie begeleiding straalt, is krachtig en liefdevol, prikkelend en helend. Dank voor de mogelijkheid en het inzicht mij als man te kunnen laten groeien.
– David Polders –

Ik kan mijn deelname aan de workshop KrijgersWerk zonder reserve omschrijven als een intensieve en waardevolle ervaring, die mij dieper in contact heeft gebracht met mijn man-zijn. Ik ben mijn kracht en dynamische energie voller gaan ervaren en toe-eigenen; ik voel me gesteund om de controle los te laten en me met minder reserve over te gegeven aan het avontuur; ik kan mijn verbondenheid in liefde en vriendschap met andere mannen dieper voelen; en ik kan in het bewegen van alledag meer rusten in de stilte en autonomie van mijn eigen wezen als man. Ik heb die ervaring gedeeld met 14 heel verschillende mannen. En ieders ervaring is ongetwijfeld uniek. Maar ik heb al die mannen zien groeien in kracht en schoonheid. Daarvoor dank ik ze allemaal, en wil ik ze sinds het KrijgersWerk mijn vrienden noemen. Dit alles was mogelijk door de aandacht, de toewijding, en het enthousiasme van de trainers Andre, Edwin en Guido. Drie mannen met unieke kwaliteiten die elkaar goed aanvullen, en als team zeer professioneel samenwerken. Jullie in het bijzonder zeg ik dank, in vriendschap.
– Martin Thomas –

Jezus zei volgens het nieuwe testament:wie zichzelf overwint is sterker dan wie een stad inneemt. De MannenWerk workshop in Orvelte eiste dezelfde kracht. Om werkelijk aanwezig te kunnen zijn temidden van deze groep mannen moest ik mijn ego-gedragscontrole ter zijde leggen. Toen ik maar enigszins aangaf dat ik hiervoor koos tijdens een deelronde werd ik rijkelijk ondersteund door de leidinggevenden die mij hielpen mezelf te bevrijden van mijn controle en oordelen in het contact met anderen. Een heftige structuur in mij veranderde. Ik heb iets ontdekt van overgave aan meer gevoel, meer hart en meer emotie. Nu een week later voel ik het nog steeds en het voelt alsof er een ingang is gecreeerd voor meer contact en openheid. En bovendien voelt het alsof de man in mij hierdoor ook dichter genaderd is tot vrouwen. Veel dank!
– Piet Quartel –

KoningsWerk werd voor mij een weekend waarin ik aangenaam werd verrast in de relatie met mijn vader. Waar ik verwachtte boosheid aan te treffen, heb ik ervaren dat oude wonden genezen waren en dat er weer plaats was voor compassie. Daarnaast heb ik ervaren dan mijn Koningschap volop in ontwikkeling is; de schaduwen van oude patronen vallen samen en blijken dezelfde basis te hebben. Dat maak het werken aan deze donkere kant van mezelf gelukkig een stuk overzichtelijker. Workshops bij MannenWerk zijn echt. Ze zijn met echte mannen. En gaan over echte dingen. De workshop KoningsWerk is pittiger dan krijgersWerk of VrouwenWerk, maar goed, een echte Koning wordt je ook niet zo maar, je moet het wel verdienen.
– Niek Bevers –

VrouwenWerk was voor mij een zachte & liefdevolleworkshop voor de relatie tot/met mijn moeder.Wederom meegenomen in een prachtig avontuur. Die elke keer weer op een Sprookjesachtige wijze word neergezet en verteld.Het eren van moeder natuur en allesaan haar wat haarOnze Moeder natuur maakt.Samen met 3 Coaches en een groep Mannen terug naar de Kern, terug naar de Basis van ons zijn.Waarin het Kind weer Kind mag zijn. HEERLIJK !!!! GENOTEN !!!!
– Wouter van Veldhuijsen –

Vanaf het eerste contact met de begeleiding en mijn mede reizigers heb ik MannenWerk beleefd als een ontspannen droom. Op een mythologische manier worden de workshops gegeven. Op een natuurlijk manier kom je in contact met dieper liggende belemmeringen. Deze zogenaamdestenenliggen zwaar in jerugzakjedie je je hele leven met je mee torst. Ik heb ondertussen drie workshops gevolgd en alle drie zijn ze stuk voor stuk voor mij veel waard geweest. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een persoonlijke groei heb doorgemaakt. Ik sta veel steviger in mijn schoenen en kan het leven aan. De workshops vinden plaats op een fantastische spirituele lokatie. Het is een decor waar alles op zijn plek komt. En de MannenWerk workshops waren voorbij voordat ik er erg in had…
– Fons Kolster –

Eigenlijk had ik geen idee wat ik van de workshop KrijgersWerk kon verwachten. Ik had me opgegeven, maar was wel sceptisch. Uiteindelijk heb ik me er volledig in gestort en het werd een fantastische ervaring. Het weekend heeft heel veel radertjes in gang gezet, waarvan ik nog niet weet waar die heen gaan leiden. Een spannende reis die heel goed voelt. Tijdens de workshop heb ik dingen teruggevonden waarvan ik niet wist dat ik ze kwijt was. Daarbij heb ik heel veel steun gehad van de fantastische mannen waarmee ik de workshop samen mocht doen. En zeker ook steun van de begeleiders Andre, Edwin en Guido. Met hun enorme inzet en betrokkenheid hebben ze alles uit de kast gehaald om de ervaring voor iedereen zo rijk mogelijk te maken. Mij heeft het erg geholpen om uit m’n hoofd en in m’n gevoel te komen. Mensenwerk voor en door mannen. Bij twijfel: doen!
– Ewout Visser –

Ik heb genoten van mijn weekend met een geweldige groep Mannen. Met drie coaches die, door middel van een duidelijk en gestructureerd programma, je meenemen in een avontuur op zoek naar de Krijger in jezelf. Het was voor mij een weekend vol Humor, Liefde en Avontuur. Een weekend waarin het kind in mij in volle bloei heeft gestaan. En een weekend vol gelijkwaardigheid met heerlijk eten op een prachtige locatie in Drenthe…. een Absolute Aanrader…
– Wouter van Veldhuijsen –

Op aanraden van een vriend heb ik het weekend KrijgersWerk gevolgd. Met open vizier ben ik erin gestapt. Mijn persoonlijke ontwikkelpunt werd al snel boven water gehaald: niemand blijft buiten bereik. Ik ben mij bewuster geworden van dematrasdie ik zelf voor me creerde en durf me nu beter open te stellen. Een geweldig weekend voor persoonlijke ontwikkeling en het ontmoeten van nieuwe vrienden!
– Harald van Enkhuijzen –

Aanwezig zijn en thuiskomen, bij mezelf en bij de ander. geen ruis en onrust meer omdat ik tijdens deze workshop leerde hoe ik bij mezelf blijf, in mijn kracht sta en dat deel met de wereld. Wat een heerlijk cadeau. Een cadeau dat ik iedere man gun!
– Sander Verwer –

Wat een bijzondere MeesterWerk workshop waarbij ik wederom een laag dieper in mijn eigen zijn ben gedaald. Met meer richting, vertrouwen en doel voor ogen de ‘echte’ wereld weer ingestapt.
– Thijs Kreukels –

KrijgersWerk: wederom (na het KoningsWerk) een magische reis door het onbekende, waarin je fantastisch begeleidt word door drie enthousiaste mannen. Het is onvoorstelbaar hoe snel je een mooie en sterke band je met de andere mannen opbouwt, waardoor er meer ruimte ontstaat voor ieders proces. Een onvergetelijke ervaring…
– Bernd van Schaik –

De reis die ik met 15 onbekende mannen gezamenlijk heb mogen maken, onder begeleiding van 3 coaches, is te beschrijven als een groot avontuur. Je wordt meegenomen in je verleden, je heden en je toekomst. Inhet verleden (en ook in het heden) liggen een aantal leerzame gebeurtenissen waar meerdere mannen zich aan kunnen vastklampen en zich van los willen wrikken. Via meerdere rituelen maak je een onthechting met deze oude blokken aan je been door. Alle mannen zijn deze reis gegroeid en als klap op de vuurpijl heb ik er 15 vrienden bij gekregen.
– Fons Kolster –

De KrijgersWerk workshop maakt via spel en het delen van verhalen mogelijk je werkelijk onderdrukte gevoelens te beleven en ze te delen in een veilige mannelijke omgeving.Niet eerder heb ik mezelf in een groep mannen weer zo vrij, gelijk en veilig laten voelen. De begeleiders weten feilloos aan te voelen waar te drukken om oude pijn de ruimte te geven en zo heling mogelijk te maken.
– Robbert de Jong –

KrijgersWerk: drie dagen lang op een spannendeexpeditiein de mannenwereld. Voor mij het begin van een boeiende reis waarin ik veel meer dan voorheen bewust ben geworden van de kracht, zwakte en missie van de man. Dankzij de betrokkenheid en begeleiding van Andre, Guido en Edwin voelde ik me tegelijkertijd uitgedaagd en veilig: een prachtgelegenheid om mijn eigen grenzen te zoeken en te verleggen.
– Mark –

In drie dagen met een groep mannen iets opbouwen alsof je elkaar aljarenkent. Dit creeert een vertrouwde sfeer waardoor het al een stuk gemakkelijk wordt enveiligervoelt om te delen en te ontvangen. Grenzen worden opgezocht en nieuwe energie volgt, dit allemaal in een fantastische reis met drie fantastische mannen die je daar in meenemen. Een absolute aanrader!
– Bernd van Schaik –

Een drietal MannenDagen. Het verassingselement is bijzonder en het programma kent veel toewijding aan de deelnemers. Je bent op reis met jezelf, de groep en de begeleiders. Die reis geeft je inzichten, ervaringen en emoties. De vertrouwensband en omgeving geven je de vrijheid van expressie, ondersteund door zaken als muziek, oude mythen, rituelen en openheid. De toewijding en het teamwerk van de3 wijze mannenmaken het geheel tot een onvergetelijk weekend. Het is een mooie en creatieve vorm voor (zelf-)reflectie die een man op zijn tijd goed kan gebruiken. Zeker in een maatschappij waarin mannelijke kracht aan het wankelen is of niet meer gewenst is. En uiteindelijk is de mannelijke vorm van kwetsbaarheid toch ook weer prachtig!
– Jorn Fokkens –

De KrijgersWerk workshop is een enorm leerzame en energieke ervaring! In deze workshop zorgen de trainers voor een omgeving en sfeer waarin iedereen zich veilig voelt en waarbij het groepsproces zowel als het individu aandacht krijgt. Voor de gehele groep was het een unieke en enerverende reis- & ervaring. Bedankt mannen dat ik deze ervaringen & unieke reizen met jullie mocht delen!
– Dennis –

Ik heb me ingeschreven voor een MannenWerk weekend, omdat ik me in mijn dagelijkse leven niet helemaal in balans voelde en ik beter in contact wilde komen met mijn mannelijke energie. Ik ben zonder verwachtingen de workshop ingegaan en de reis die ik vervolgens heb kunnen beleven zal ik nooit vergeten. Andre, Guido en Edwin kregen het voor elkaar om zonder iets te forceren mij inzicht te geven in wat mijn uitdaging is om vervolgens daarmee concreet aan de slag te gaan en te ervaren hoe het is als je daar doorheen komt. Ik voelde een enorme ontlading gevolgd door opluchting en een nieuw, meer gegrond gevoel van zelfvertrouwen. Ik ga zorgen dat ik dit gevoel nooit meer kwijt raak.
– Floris –

Wonderlijk, een groep mannen bij elkaar die een mooi weekend hebben gehad en een hoop geleerd. Geleerd van elkaar door te luisteren naar elkaars gedoe. Geleerd van elkaar door zich zelf uit te spreken en te herkennen dat zij niet de enige zijn die moeite hebben met situaties. Ik heb een stap gemaakt door meer balans te creeren in mijn hoofd/ hart en seksualiteit. Dank aan de begeleiders. Knap hoe deze 3 mannen op een natuurlijke wijze het geheel stuurden.
– Harry Damave –

De Iron John is een bijzonder geschikte leerervaring voor mannen die geen behoefte hebben aan zweef-pacha’s of een tjakka-hakka-trucendoos. De trainers (Edwin, Guido & Andre) verleiden en pushen je om niet alleen over leiderschap na te denken, maar te ervaren hoe dat voelt in je hart en vanuit je oerkracht. Voor mijzelf extreem spannend, magical en liefdevol. Complimenten!
– Harold Smits –

Na meerdere heldenreizen, was VrouwenWerk toch wel de spannendste, de meest mysterieuze over het geheel wederom magisch. Het belevenvan een aantal unieke ervaringen en rituelen zorgen voor een warm nest, een nest waarin je in alle veiligheid kunt groeien en leren.Het vrouwelijkeis zo gedefinieerd door de maatschappij als iets dat los staat van mannen en juist deze warme en liefhebbende kant wordt onderzocht. Een ontzettend mooie ervaring en mogelijkheid om de vrouwelijke kant te integreren en de balans te ervaren.
– Bernd van Schaik –

Deze 3 dagen hebben veel bij me losgemaakt en sindsdienvoel ik me merkbaar anders; meer ontspannen, sterker en vooral meer mezelf. Ikdenk met veel plezier terug aan het samenzijn met de mannenbroeders en alle emoties, warmte, liefde etc. die we hebben gedeeld. Ik zou zonder enige twijfel direct weer zo’n heldenreis met maken met een ieder van hen. Het aandenken en de herinneringen van deze Iron John Intensive geven mij, mijn hart en mijn gevoel, dekracht en moed om door te zetten op de moeilijke momenten. Ik had vooraf nooit gedacht dit allemaal in 3 dagen te zullen meemaken.
– Richard Leo –

Aan de ene kant voel ik dat ik weer met 2 benen op de grond sta, gefocust ben, ontspannen ben, weer zin heb om dingen te ondernemen en weer trots ben op mezelf. Aan de andere kant voel het ook alsof mijn navelstreng is doorgeknipt; wat een enorme verbinding heb ik met jullie gevoeld, dit was voor mij “thuiskomen”. En nu buiten het nest wil ik niet meer zonder deze verbinding en sta ik meer open voor de mensen die ik ontmoet en wil ook echt contact, wat een verrijking! Daarnaast heb ik met verbazingnaar de begeleiders gekeken en geluisterd en ben ik zo trots dat er mannen als zij bestaan. Hoe jullie daadkracht, liefde, provocatie, essentie, warmte, gevoel, broederschapen betrokkenheid combineren en tentoonspreiden en in praktijk brengen vind ik hartverwarmend. Hoe jullie een 3eenheid vormen zonder macht, ego of superioriteit vind ik ongeloofelijk, geen 1 keer heb ik gevoeld dat er iets speelde of wrijving was tussen jullie engeen 1 keer heb ikme onveilig gevoeld of onbegrepen, elke keer namen jullie het vloeiend het van elkaar overen er was ruimte voor ieders process zonder in een keurslijf of vast patroon gedrukt te worden; voor mij de eerste keer dat ik dit mocht ervaren!!
– Rogier van Rossum –

Fantastisch initiatief om het MannenWerk zo op te pakken, geweldig werk tijdens de driedaagse en dank voor het warme bad! Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je ervaren hoe je in je mannelijke kracht kunt komen? Wil je broederschap met oprecht en integer ont-moeten met mede-mannen ervaren? Ga dan de de Iron John Intensive doen!
– Patrick van der Kallen –

Ik heb mezelf en anderen ont-moet in deze 3 dagen en ben weer in contact met mijn eigen gevoel. Wat een heldenreis die je met jezelf en de andere mannen maakt, waarbij ik heldendaden met lef heb verricht en de essenties onder ogen heb gezien. Om dan met ultieme kracht uit de strijd te komen. Mijn levenstaak is mij nu heel helder. Ik gloei nu na een aantal dagen nog letterlijk fysiek door van de warmte in mijn lijf en voel wat de kracht van het daadwerkelijk ontmoeten met jezelf en anderen doet. Was getekend, door vooraf een nuchtere en sceptische man over deze 3 daagse.
– Jos Rooijmans –

Ik heb de drie dagen zeer intens beleefd. Voor mij waren de drie dageneen steeds verdere verdieping tot er op de laatste dag geen muur meer om me heen stond geen rolluik dat ik nog naar beneden had. Alles stond open en ikkon tot de essentie komen,de essentie van mijn stuk. Gedragen door de groep en de meer dan fantastische begeleiding heb ik enorme stappen gemaakt.In deze weten en gevoelschap ben ikmeer dan ooit klaar om de verdere uitdagingen aan te gaan. Vanuit een ander perspectief, dat van eigen kracht, eigenwaarde en liefde voor mezelf en anderen.
– Luc Kateman –

Nogmaals wil ik jullie hartelijk danken voor de warme en zeer professionele training. Ik heb een leuke, zeer inspirerende en leuke training gehad. Jullie professionaliteit, energie en plezier is enorm! Op een prachtige veelzijdige manier weten jullie de vinger op de juiste plek te leggen en de juiste dingen naar boven te brengen. Ik herkende het moderne scala aan technieken in een prachtige archetypische context. Het heeft me veel gebracht en teken in voor het vervolg.
– Peter Hammecher –

Ik ben heel blij deze dagen meegemaakt te hebben en mannenkracht te hebben mogen voelen en ervaren. Dankzij MannenWerk ben ik me er bewust van gaan worden wat mijn doel is in mijn leven en hoe ik daar op een goede manier invulling aan kan geven. Ik voel dat ik open ben gaan staan voor het leven en ik ervaar hoe mooi dat is. Ik heb ontdekt dat ik eigenlijk best een lieve vent ben en dat ik er trots op kan zijn om als man door het leven te gaan. Ik weet nu dat ik mijn eigen leven maak tot wat het is en dat ik zelf het stuur in handen heb. De automatische piloot is uitgezet. Over de begeleiding: drie prachtige mannen die weten wat ze doen, zien en voelen. Ze raken je uit liefde en openheid.
– Jaco –

Er is echt iets met mij gebeurd. Wat het is, vind ik moeilijk te definieren. Ik heb een bepaalde rust of helderheid over dingen. Ergens is het nog angstig ook, want het lijkt wel alsof er iets fundamenteels is veranderd. Jullie hebben een slimme manier om mensen echt te laten nadenken over wat ze te zeggen hebben. Verder wisten jullie van doorpakken en dat mis ik vaak in workshops.
– Niels –

Ik vond MannenWerk erg leerzaam en voel mijzelf een completer mens. Fantastisch mooi opgebouwd programma van de workshop, mooi complementair trainers trio, aantrekkelijke aankleding van de zaal, fijne locatie en een zeer goede kok.
– Alex –

Ik heb geweldig genoten van de drie dagen. Ik ben er anders, krachtiger door gaan voelen. Heerlijk, die mannenenergie. Ik heb bewondering voor de wijze waarop jullie dit mannenwerk neerzetten. De leiding straalde een stevige kracht uit, die ook nodig is voor dit soort werk. Ieder van de leiding had zijn eigen taak en nam die ook.
– Betto van der Deijl –

De dagen hebben mij een stuk leven, mannelijk leven gegeven. Ik heb de mannelijke kracht gevoeld zoals die er mag zijn. Ik heb weer gevoeld wat het is om man te zijn, waar mijn natuurlijke kracht ligt. Daardoor kan ik nu krachtig met andere mensen, mannen en vrouwen, en met mijzelf omgaan. Niet door erboven te staan, niet door eronder te staan, maar door als man ernaast te staan. Ik heb genoten van de workshop. Ik heb genoten van jullie drieen, mooie mannen, wauw, ik heb genoten van de groep, en ik heb veel gekregen waar ik mee bezig ga.
– Maarten Vlam –

Ik heb een paar heel bijzondere dagen gehad waarin ik mijn grenzen aanzienlijk verlegd heb. Jullie geven de ruimte aan cursisten om zelf ook interventies te plegen. Dit toe te staan vraagt een volwassen ego! Jullie ondersteunen het programma met prachtige muziek. Dit draagt de oefeningen. Jullie zijn wat jullie uitdragen: authentieke mannen met een volstrekt eigen inbreng!
– Paul –

Deze dagen waren voor mij een geweldige ervaring! Zelden heb ik zoveel kracht en kwetsbaarheid tegelijkertijd ervaren… Ik merk nu dat beide bij mij onder de oppervlakte bezig zijn. Het voelt alsof mijn kracht een uitweg zoekt naar iets wat echt bij mij hoort. De opzet en invulling van deze vorm is TOP, net als de begeleiders. Het lichaamswerk spreekt mij erg aan, met name de combinatie met de overige werkvormen.
– Adri Hofenk –

Ik heb genoten van de dagen met elkaar en onder jullie bezielende leiding. Het programma zit heel gedegen in elkaar, vooral het vele lijfwerk vind ik zeer krachtig. Jullie slagen er als begeleiders goed in om mannenkracht, mannen kwetsbaarheid en mannenliefde in samenhang bij ons naar boven te brengen. Ik heb echt kunnen rusten bij de mannen.
– Hans van Elk –

De training had voor mij veel effect. En om dit maar eens kort, krachtig en vanuit mijn gevoel weer te geven is het woord ‘impact’ het meest passend. De dingen die we met elkaar, en ik met mijzelf, heb gedaan zijn echt binnengekomen. De drie dagen hebben er voor gezorgd dat ik mezelf goed zie, versta en lief heb. YES! En misschien wel het leukste is dat ik mijn mannenwerk al voorzichtig wordt aangeboden aan de volgende generatie. Hoe heerlijk is het te zien dat mijn zoontje van bijna vier met hart en ziel met mij de berengroet doet. Hierbij stampen we beiden met onze voeten op de grond, krommen onze armen en grommen elkaar stampend tegemoet om te eindigen in een heerlijk intense en krachtige knuffel.
– Rien Heilbron –

Een geweldige ervaring. Ik heb genoten. Ik vond het ook erg goed geleid door jullie. Ik heb me erg veilig gevoeld. Jullie vullen elkaar erg goed aan en de opbouw van het programma was erg goed. Ik heb weer bewezen gekregen dat elk mens mooi is. Als iedereen zijn schillen laat vallen gebeurt er echt iets. Prachtig!! Geweldig om te mogen meemaken.
– Art Groenenboom –

Het is een groot voorrecht en luxe om enkele dagen lang met mijzelf en met jullie in contact te komen, te zijn en te blijven. Ik heb intens genoten van een ieder. Wat een kracht en energie kunnen negen mannen voortbrengen! Het is voor mij een loutering om bezig te zijn met mijn (oer)kracht en zachtheid, schild en naaktheid. Bedankt voor de inspiratie en energie en jullie bezieling. Ik draag het mee in mijn hart.
– David Polders –

Ervaringen - mannenwerk.org (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5737

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.